Introduction        Catalogue Download        Service / Dealers        Prices / Contact

.
M series 2-3.5  Diesel Forklift
M Series2-3.5T  LPG Forklift
1-3T Four Wheel AC Battery Forklift
1.3-2T Three Wheel AC Battery Forklift
 Forklift Options
.
Max Holland Forklift Europe
Kasteeldreef 23
5151RR Drunen
The Netherlands
Tel:+31-416-372441
Fax: +31-416-377618
 
Here you are :Home>> Introduction

 Max  Holland Forklift Europe (Click to Enlarge)

mAX HOLLAND news:

- Max Holland Max Holland Introduces a new extra wide view mast on Logistica 2009

 

-CEMAT and Max Holland, Hanover Germany, Hall 25, Stand A03

   for CEMAT Ticket Registration click here (only with ticket code)

- Max Holland Added New Dealers

 

-  Max Holland on VILO Fair in Hardenberg

-  Max Holland Wants  Dealers all over Europe!         

-  This website will be Renewed within shortly! 

- Max Holland with success on the Horticulture Fair ZON in Venlo

 

Introduction of Max  Holland 

 MAX HOLLAND FORKLIFT EUROPE 

(UNFORTUNATELY ONLY IN DUTCH FOR NOW) 

Is het nieuwe heftruck merk, niet alleen goedkoop maar hoofdzakelijk kwaliteit is het speerpunt van Maxholland.  Max Holland Nederland importeert Diesel, LPG en AC elektrische heftrucks met hefvermogens van 1 tot 3,5 ton. Onze in China gevestigde fabriek is van Amerikaanse origine, welke heftrucks assembleert met uitsluitend de aller beste onderdelen die op de markt te koop zijn. (Dus met Zapi controllers en Hoppecke tractiebatterijen) Daardoor wordt een buitengewoon hoog kwaliteitsproduct geproduceerd, wat zeker met de gevestigde  topmerken op de Europese markt kan concurreren. Kortom Max Holland, een topmerk, ook voor de toekomst! 

Een van de grote verschillen met de huidige topmerken is naast de lage aanschafprijs, een veel lagere wel reŽle prijs voor onderdelen en opties. Zo levert Max Holland alle benodigde onderdelen binnen 48 uur goedkoop vanuit ons Chinese magazijn indien niet op voorraad in onze magazijnen in Nederland en Polen.  Max Holland vorkheftrucks worden standaard met onderdelen garantie geleverd. Tegen meerprijs is een uitgebreidere garantie leverbaar. Onderhoudscontracten lease en verhuur constructies zijn via onze dealers leverbaar.

Maxholland levert diverse modellen, zo zijn Elektrische 4 wielige en 3 wielige AC vorkheftrucks leverbaar (AC is een nieuwe wisselstroom aandrijf techniek). Electrish gestuurd en voorzien van een Italiaanse, volledige AC, Zapi controller en een Duitse Hoppecke tractiebatterij. Met deze belangrijke topkwaliteit producten is technisch het kwaliteit verschil met de huidige topmerken nihil.  Mede daarom zijn de verouderde DC modellen niet meer leverbaar (DC Truuks zijn heftrucks met een verouderde gelijkstroom aandrijving waarbij koolborstels worden gebruikt). Ook zijn diesel, en L.P.G. modellen leverbaar met een hefvermogen van 2, 2,5, 3 of 3,5 ton en zijn voorzien van milieuvriendelijke motoren met EURO3 (Fase 3a / Stage IIIa) goedkeuring, tevens kan een katalysator of een roetfilter af fabriek worden ingebouwd. Zwaardere modellen zijn binnenkort eveneens leverbaar alsook bouwmachines en landbouw tractoren. 

Standaard is deze truuk voorzien van integrated side shift,  luxe stoel, open mast, verticale uitlaat, zapi controller en voor de drie wieler versie harde custom banden (sollid tyres) Tegen een lage meerprijs zijn free lift hef masten, triple masten, van verschillende hoogtes, andere motor typen, solid tyres en non marking solid tyres leverbaar.

De Max Holland vorkheftruck is leverbaar via uw locale forklifttruck dealer, neem contact met ons op voor uw dichtstbijzijnde intern transport dealerpunt, via 

E-mail: sales at maxholland. eu  

 

Dealers Wanted!

 
Max Holland Forklift Europe
Kasteeldreef 23
5151RR Drunen
The Netherlands
Tel:+31-416-372441
Fax: +31-416-377618

 

Dealers Wanted!

 
Copyright 2006-2012, All Rights Reserved: Max Holland The Netherlands